Üzleti ügyfelek

Miért érdemes biztosítania az ügyfeleinek a Sze-Ker – a Szelektív Keresőt?

A Sze-Ker, a Szelektív Keresővel segíthet ügyfeleinek megtalálnia azokat a hulladékgyűjtő pontokat, ahova ügyfelei elvihetik az Ön cége által előállított termék csomagolási hulladékát, vagy a már elhasznált termékét. Ezzel biztosíthatja azt, hogy a cége környezeti terhelése csökken, hiszen vásárlói segítségével közösen tesznek lépéseket a szelektív gyűjtés és a szakszerű hulladékfeldolgozás érdekében. Ezzel az eszközzel a cége további lépéseket tehet azért, hogy az Ön cégére fenntartható vállalatként tekintsenek. A kioszkkal növelheti ügyfelei elkötleződését a márkája iránt, hiszen a felelős hulladékgazdálkodás mindannyiunk közös érdeke. A kioszk több helyen is kihelyezhető, pl. azokon a helyeken, ahol az ügyfelei, vásárlói és gyakran megfordulnak, céges rendezvényeken, vagy a cég székházának az aulájában.

Kinek ajánljuk:

Azoknak a cégeknek ajánljuk, akik zöld szemlélettel rendelkeznek és fontos számukra a felelős hulladékgazdálkodás. A tudatos hulladékgazdálkodás és újrahasznosítás során Földünk kimerülőben lévő energiatartalékait kíméljük, hiszen az egyes hulladék-típusok szakszerű kezelését követően az egyes anyagok újrafelhasználhatóvá válnak, így visszakerülnek a gazdasági körforgásba, a termék kevesebb energiával újra előállítható, és a termelési folyamat is gyorsabbá válik.

A kioszk és a szoftver bemutatása

  • A szoftver teljesen személyre szabható: Ön dönti el, hogy adatbázisunkból mely hulladék-típusokra kereshet az ügyfele, illetve megadhat egyéb keresési beállításokat is.
  • Működés: a kioszknak csak áramforrásra van szüksége a kijelző működtetéséhez. A beépített hardver wifi modullal rendelkezik és így kapcsolódik az adatbázishoz.
  • Technológiai paraméterek: a kioszk 150 cm magas, 55 cm széles és mély talapzaton áll. Az érintőkijelző mérete:
  • A kioszk igény szerint egyedileg brandelhető

Elérhetőség

Ha felkeltettük érdeklődését, küldje el üzenetét: info@sze-ker.hu